Brazilië trakteerde de toeschouwers in Recife op acht doelpunten. Ramires opende het doelpuntenfestival tegen China in de 22e minuut, Neymar verdubbelde de score amper drie minuten later. Na de rust brak bij de Chinezen de veer helemaal. Na de 3-0 en 4-0 van Lucas (48e minuut) en Hulk (51e) maakte Neymar (53e en 59e) zijn hattrick compleet. Een own goal van Liu Jianye (70e) en Chelsea-aanwinst Oscar (75) zetten de zware 8-0-eindcijfers op het scorebord.

Met de zege nam de Seleçao meteen alle kritiek weg die er was ontstaan na de moeizame 1-0 zege tegen Zuid-Afrika. Bekijk de acht doelpunten hieronder. (KVDA)

Brazilië trakteerde de toeschouwers in Recife op acht doelpunten. Ramires opende het doelpuntenfestival tegen China in de 22e minuut, Neymar verdubbelde de score amper drie minuten later. Na de rust brak bij de Chinezen de veer helemaal. Na de 3-0 en 4-0 van Lucas (48e minuut) en Hulk (51e) maakte Neymar (53e en 59e) zijn hattrick compleet. Een own goal van Liu Jianye (70e) en Chelsea-aanwinst Oscar (75) zetten de zware 8-0-eindcijfers op het scorebord. Met de zege nam de Seleçao meteen alle kritiek weg die er was ontstaan na de moeizame 1-0 zege tegen Zuid-Afrika. Bekijk de acht doelpunten hieronder. (KVDA)