Fulham nam in de Premier League een punt mee uit Reading (3-3), en daar had Bryan Ruiz met een doelpunt en een assist een groot aandeel in.De ex-speler van AA Gent en het Nederlandse FC Twente keerde terug uit blessure en mocht in de 58e minuut invallen. Amper drie minuten later lukte hij de gelijkmaker met een heerlijke knal in de kruising.

"Het voelde geweldig om terug te keren", zei de 27-jarige Costa Ricaan op de website van Fulham. "Vooral om terug te keren met een doelpunt en een assist. Ik voel me goed."

Bekijk het mooie doelpunt van Bryan Ruiz. (KVDA)

Bekijk alle uitslagen van de Premier League

Fulham nam in de Premier League een punt mee uit Reading (3-3), en daar had Bryan Ruiz met een doelpunt en een assist een groot aandeel in.De ex-speler van AA Gent en het Nederlandse FC Twente keerde terug uit blessure en mocht in de 58e minuut invallen. Amper drie minuten later lukte hij de gelijkmaker met een heerlijke knal in de kruising. "Het voelde geweldig om terug te keren", zei de 27-jarige Costa Ricaan op de website van Fulham. "Vooral om terug te keren met een doelpunt en een assist. Ik voel me goed." Bekijk het mooie doelpunt van Bryan Ruiz. (KVDA) Bekijk alle uitslagen van de Premier League