Mario Balotelli heeft zich weer eens van zijn 'beste' kant laten zien. Met de feestdagen in het verschiet maakten de Italiaan en zijn ploegmaat bij Manchester City Carlos Tevez graag wat tijd vrij om cadeaus in te pakken. Terwijl Tevez een waar 'inpaktalent' blijkt te zijn, bakt Balotelli er werkelijk niets van.

Wanneer Balotelli het gevecht met het inpakpapier verliest, roept hij de hulp van Tevez in en wijdt zijn falen aan zijn linkshandig-zijn.

De Argentijn antwoordt met woorden die allicht velen eens tegen Balotelli willen zeggen: "Mario, gebruik je verstand een beetje. Het verbaast niet dat men zegt dat je gek bent."

Het filmpje doet onder meer terugdenken aan de beelden van Balotelli die een trainingshesje niet zelfstandig kon aantrekken. Bekijk beide filmpjes hieronder.

Mario Balotelli heeft zich weer eens van zijn 'beste' kant laten zien. Met de feestdagen in het verschiet maakten de Italiaan en zijn ploegmaat bij Manchester City Carlos Tevez graag wat tijd vrij om cadeaus in te pakken. Terwijl Tevez een waar 'inpaktalent' blijkt te zijn, bakt Balotelli er werkelijk niets van. Wanneer Balotelli het gevecht met het inpakpapier verliest, roept hij de hulp van Tevez in en wijdt zijn falen aan zijn linkshandig-zijn. De Argentijn antwoordt met woorden die allicht velen eens tegen Balotelli willen zeggen: "Mario, gebruik je verstand een beetje. Het verbaast niet dat men zegt dat je gek bent." Het filmpje doet onder meer terugdenken aan de beelden van Balotelli die een trainingshesje niet zelfstandig kon aantrekken. Bekijk beide filmpjes hieronder.