Wat Novak Djokovic is bij de mannen, is Caroline Wozniacki bij de vrouwen: altijd wel te vinden voor een grapje op de court. Op een exhibitietoernooi in het Braziliaanse Sao Paulo stak de 23-jarige Deense de draak met Serena Williams. Tijdens een duel met de Russin Maria Sharapova stopte Wozniacki op een bepaald moment een handdoek onder haar topje en een in haar broekje om haar boezem en haar poep wat ronder te doen lijken.

De toeschouwers, onder wie ook de Zwitser Roger Federer, konden er alvast hartelijk om lachen. Wozniacki verloor de wedstrijd uiteindelijk in twee sets, 6-2 en 7-6.

Bekijk de beelden:

Wat Novak Djokovic is bij de mannen, is Caroline Wozniacki bij de vrouwen: altijd wel te vinden voor een grapje op de court. Op een exhibitietoernooi in het Braziliaanse Sao Paulo stak de 23-jarige Deense de draak met Serena Williams. Tijdens een duel met de Russin Maria Sharapova stopte Wozniacki op een bepaald moment een handdoek onder haar topje en een in haar broekje om haar boezem en haar poep wat ronder te doen lijken. De toeschouwers, onder wie ook de Zwitser Roger Federer, konden er alvast hartelijk om lachen. Wozniacki verloor de wedstrijd uiteindelijk in twee sets, 6-2 en 7-6. Bekijk de beelden: