Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de finale van de Champions League, gespeeld in het Wembley Stadium. Dirk Deferme is de commentator op Wembley, terwijl Jan Dewijngaert met Jan Boskamp langs de zijlijn staat. Marc Degryse en Morten Olsen, Deens bondscoach, oudgediende in het Belgische voetbal en als ex-trainer van FC Köln kenner van het Duitse voetbal, zijn de gasten van Tom Coninx in de studio.

Ook Rode Duivel Timmy Simons komt aan het woord, hij kent beide finalisten uit de Bundesliga. In Humo liet de aanvoerder van FC Nürnberg al even zijn licht schijnen over deze finale: "Zowel Bayern als Borussia spelen een soort totaalvoetbal, dat atletische kracht koppelt aan technisch vermogen. Bayern kan bovendien rekenen op Ribéry en Robben, en ook op Thomas Müller, die altijd op de juiste plaats staat. Bij Borussia kunnen Lewandowski en Götze (geblesseerd voor deze finale, nvdr) dan weer het verschil maken. Maar beide ploegen leveren vooral een teamprestatie: hoe die vleugelbacks offensieve impulsen geven, dat is fenomenaal."

"Bayern speelt constanter, maar in één match schat ik de kansen op fifty-fifty. Mij maakt het weinig uit, ik heb respect voor beide clubs, daar kunnen veel andere Europese topclubs nog iets van leren. De Duitsers zelf zijn dan ook bijzonder trots: men praat hier al drie weken over niets anders. Alleen al in Dortmund waren er 500.000 aanvragen voor tickets!" (MS)

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de finale van de Champions League, gespeeld in het Wembley Stadium. Dirk Deferme is de commentator op Wembley, terwijl Jan Dewijngaert met Jan Boskamp langs de zijlijn staat. Marc Degryse en Morten Olsen, Deens bondscoach, oudgediende in het Belgische voetbal en als ex-trainer van FC Köln kenner van het Duitse voetbal, zijn de gasten van Tom Coninx in de studio. Ook Rode Duivel Timmy Simons komt aan het woord, hij kent beide finalisten uit de Bundesliga. In Humo liet de aanvoerder van FC Nürnberg al even zijn licht schijnen over deze finale: "Zowel Bayern als Borussia spelen een soort totaalvoetbal, dat atletische kracht koppelt aan technisch vermogen. Bayern kan bovendien rekenen op Ribéry en Robben, en ook op Thomas Müller, die altijd op de juiste plaats staat. Bij Borussia kunnen Lewandowski en Götze (geblesseerd voor deze finale, nvdr) dan weer het verschil maken. Maar beide ploegen leveren vooral een teamprestatie: hoe die vleugelbacks offensieve impulsen geven, dat is fenomenaal.""Bayern speelt constanter, maar in één match schat ik de kansen op fifty-fifty. Mij maakt het weinig uit, ik heb respect voor beide clubs, daar kunnen veel andere Europese topclubs nog iets van leren. De Duitsers zelf zijn dan ook bijzonder trots: men praat hier al drie weken over niets anders. Alleen al in Dortmund waren er 500.000 aanvragen voor tickets!" (MS)