Na haar vlotte zege tegen Carla Suarez Navarro in de tweede ronde van de Australian Open, zorgde Kim Clijsters nog voor een hilarische noot in het stadion.

Clijsters vertelde aan interviewer Todd Woodbridge dat ze weet had van een sms die hij enkele weken geleden had gestuurd naar zijn landgenote en ex-dubbelspeelster Rennae Stubbs, en waarin hij zei dat hij dacht dat Clijsters opnieuw zwanger was.

Woodbridgde stelde Clijsters 'on court' dan maar meteen de vraag of dat zo was. "Neen, ik ben niet zwanger," antwoordde Clijsters, "maar laat me even zeggen wat er precies in de sms stond: 'She looks really grumpy and her boobs are bigger' (Ze ziet er erg humeurig uit en haar borsten zijn groter).

Daarop kroop Woodbridge bijna onder de grond van schaamte en zei: "Wel, dit is was dan het einde van mijn televisiecarrière".

Na haar vlotte zege tegen Carla Suarez Navarro in de tweede ronde van de Australian Open, zorgde Kim Clijsters nog voor een hilarische noot in het stadion. Clijsters vertelde aan interviewer Todd Woodbridge dat ze weet had van een sms die hij enkele weken geleden had gestuurd naar zijn landgenote en ex-dubbelspeelster Rennae Stubbs, en waarin hij zei dat hij dacht dat Clijsters opnieuw zwanger was. Woodbridgde stelde Clijsters 'on court' dan maar meteen de vraag of dat zo was. "Neen, ik ben niet zwanger," antwoordde Clijsters, "maar laat me even zeggen wat er precies in de sms stond: 'She looks really grumpy and her boobs are bigger' (Ze ziet er erg humeurig uit en haar borsten zijn groter). Daarop kroop Woodbridge bijna onder de grond van schaamte en zei: "Wel, dit is was dan het einde van mijn televisiecarrière".