Alberto Contador, dé te kloppen man in de Tour de France, is donderdag bij de officiële ploegvoorstelling in Le Puy du Fou uitgejouwd door het publiek.

De drievoudige Tourwinnaar werd samen met zijn team Saxo Bank als laatste voorgesteld en kreeg een fluitconcert van de 7.000 toeschouwers. Slechts enkele toeschouwers juichten de Spanjaard toe.

Enkele minuten eerder werd de Luxemburger Andy Schleck (Leopard Trek), de runner-up van de Tour van 2010 en 2009, wel luid toegejuicht.

Contador leek omwille van een positieve dopingtest op clenbuterol lange tijd niet te mogen starten in de Tour, maar omdat zijn hoorzitting voor het TAS pas begin augustus gepland is, heeft hij startrecht gekregen. (Belga)

Alberto Contador, dé te kloppen man in de Tour de France, is donderdag bij de officiële ploegvoorstelling in Le Puy du Fou uitgejouwd door het publiek. De drievoudige Tourwinnaar werd samen met zijn team Saxo Bank als laatste voorgesteld en kreeg een fluitconcert van de 7.000 toeschouwers. Slechts enkele toeschouwers juichten de Spanjaard toe. Enkele minuten eerder werd de Luxemburger Andy Schleck (Leopard Trek), de runner-up van de Tour van 2010 en 2009, wel luid toegejuicht. Contador leek omwille van een positieve dopingtest op clenbuterol lange tijd niet te mogen starten in de Tour, maar omdat zijn hoorzitting voor het TAS pas begin augustus gepland is, heeft hij startrecht gekregen. (Belga)