Thibaut Courtois maakte afgelopen weekend zijn debuut in het doel van Atletico Madrid, dat de jonge Belg huurt van Chelsea. In de wedstrijd om de Trofeo Colombino op het veld van toernooiorganisator Recreativo Huelva moest Courtois één tegendoelpunt toestaan: 1-2.

"Ik ben zeer blij met mijn debuut bij Atletico," zegt Courtois op de clubwebsite. "We hebben gewonnen en dat zal ons veel vertrouwen geven voor onze Europese wedstrijd." (donderdag thuis tegen het Portugese Vitoria Guimaraes, nvdr.).

Bekijk een samenvatting van de debuutmatch van Courtois:

Thibaut Courtois maakte afgelopen weekend zijn debuut in het doel van Atletico Madrid, dat de jonge Belg huurt van Chelsea. In de wedstrijd om de Trofeo Colombino op het veld van toernooiorganisator Recreativo Huelva moest Courtois één tegendoelpunt toestaan: 1-2. "Ik ben zeer blij met mijn debuut bij Atletico," zegt Courtois op de clubwebsite. "We hebben gewonnen en dat zal ons veel vertrouwen geven voor onze Europese wedstrijd." (donderdag thuis tegen het Portugese Vitoria Guimaraes, nvdr.). Bekijk een samenvatting van de debuutmatch van Courtois: