Atletico Madrid mag dankbaar zijn dat het Cristiano Ronaldo niet echt meezat in de stadsderby bij Real Madrid (2-0) in de Primera Division, of de nederlaag was ruimer geweest. De Portugese goalgetter maakte het eerste doelpunt maar zag ook twee pogingen op het doelhout uiteenspatten.

In de 78e (!) minuut spurtte 'CR7' aan een verbazingwekkende snelheid van het eigen strafschopgebied naar dat van Rode Duivel Thibaut Courtois: Ronaldo overbrugde 96 meter in amper iets meer dan tien seconden. Een snelheid die op de Olympische Spelen kan volstaan voor een finaleplaats.

Helaas voor hem leverde zijn inspanning dus geen doelpunt op, de Portugees knalde de voorzet van Özil op de paal. Bekijk de beelden hieronder. (KVDA)

Atletico Madrid mag dankbaar zijn dat het Cristiano Ronaldo niet echt meezat in de stadsderby bij Real Madrid (2-0) in de Primera Division, of de nederlaag was ruimer geweest. De Portugese goalgetter maakte het eerste doelpunt maar zag ook twee pogingen op het doelhout uiteenspatten. In de 78e (!) minuut spurtte 'CR7' aan een verbazingwekkende snelheid van het eigen strafschopgebied naar dat van Rode Duivel Thibaut Courtois: Ronaldo overbrugde 96 meter in amper iets meer dan tien seconden. Een snelheid die op de Olympische Spelen kan volstaan voor een finaleplaats. Helaas voor hem leverde zijn inspanning dus geen doelpunt op, de Portugees knalde de voorzet van Özil op de paal. Bekijk de beelden hieronder. (KVDA)