Kevin De Bruyne trok na afloop van zijn succesvolle seizoen bij Werder Bremen naar Californië om er enkele weken vakantie door te brengen. De Belgische international is sinds enkele maanden vrijgezel, dus waren het ditmaal zijn vrienden die hem vergezelden.

Onder hen Arne Nilis, zoon van Luc Nilis, en Kenneth Staelens. Die laatste ambieert een carrière als hiphopartiest en maakte van de uitzonderlijke setting gebruik om er meteen ook een videoclip op te nemen.

Er werd opgenomen in dure hotels, exclusieve bars en zelfs bij Astrid Bryan en 'den John' thuis in LA. Het resultaat zie je hieronder:

Kevin De Bruyne trok na afloop van zijn succesvolle seizoen bij Werder Bremen naar Californië om er enkele weken vakantie door te brengen. De Belgische international is sinds enkele maanden vrijgezel, dus waren het ditmaal zijn vrienden die hem vergezelden. Onder hen Arne Nilis, zoon van Luc Nilis, en Kenneth Staelens. Die laatste ambieert een carrière als hiphopartiest en maakte van de uitzonderlijke setting gebruik om er meteen ook een videoclip op te nemen.Er werd opgenomen in dure hotels, exclusieve bars en zelfs bij Astrid Bryan en 'den John' thuis in LA. Het resultaat zie je hieronder: