'Het was best een plezant avondje. Als je vier doelpunten maakt is dat altijd speciaal, maar ik had er vijf in doel moeten schieten, eerlijk gezegd', zei De Bruyne, die nog de paal trof, met een glimlach. City houdt in de stand dankzij de zege drie punten voorsprong op Liverpool.

'Ik denk dat we goed speelden', aldus KDB. 'Afgezien van een paar counters in de eerste helft controleerden we de wedstrijd heel goed. We hadden nog meer kunnen scoren. Deze prestatie kunnen leveren tegen de Wolves, die verdedigend erg sterk zijn, was indrukwekkend."

'Het was best een plezant avondje. Als je vier doelpunten maakt is dat altijd speciaal, maar ik had er vijf in doel moeten schieten, eerlijk gezegd', zei De Bruyne, die nog de paal trof, met een glimlach. City houdt in de stand dankzij de zege drie punten voorsprong op Liverpool. 'Ik denk dat we goed speelden', aldus KDB. 'Afgezien van een paar counters in de eerste helft controleerden we de wedstrijd heel goed. We hadden nog meer kunnen scoren. Deze prestatie kunnen leveren tegen de Wolves, die verdedigend erg sterk zijn, was indrukwekkend."