Op de tweede speeldag in de Champions League komt het Spaanse Málaga op bezoek bij Anderlecht. Paars-wit houdt dan maar best Francisco Román Alarcón - kortweg Isco - in het oog, hij is de nieuwe wonderboy van het Spaanse voetbal.

Amper 20 jaar oud, maar met zijn twee magistrale treffers tegen Zenit Sint-Petersburg op de eerste speeldag in de CL bevestigde Isco al het goeds dat vorig seizoen al over hem verteld werd.

Sport/Voetbalmagazine brengt deze week een reportage over het markante verhaal achter de plotse doorbraak van Málaga, maar aanvullend vind je hier een compilatiefilmpje waarin Isco al zijn talent demonstreert. Met zijn korte dribbels en plotse versnellingen doet de jongeling trouwens meermaals denken aan ene... Eden Hazard. Kijk en oordeel zelf. (MS)


En zijn goals tegen Zenit Sint-Petersburg:

Op de tweede speeldag in de Champions League komt het Spaanse Málaga op bezoek bij Anderlecht. Paars-wit houdt dan maar best Francisco Román Alarcón - kortweg Isco - in het oog, hij is de nieuwe wonderboy van het Spaanse voetbal. Amper 20 jaar oud, maar met zijn twee magistrale treffers tegen Zenit Sint-Petersburg op de eerste speeldag in de CL bevestigde Isco al het goeds dat vorig seizoen al over hem verteld werd. Sport/Voetbalmagazine brengt deze week een reportage over het markante verhaal achter de plotse doorbraak van Málaga, maar aanvullend vind je hier een compilatiefilmpje waarin Isco al zijn talent demonstreert. Met zijn korte dribbels en plotse versnellingen doet de jongeling trouwens meermaals denken aan ene... Eden Hazard. Kijk en oordeel zelf. (MS) En zijn goals tegen Zenit Sint-Petersburg: