Sport/Voetbalmagazine heeft deze week een interview met Logan Bailly. De Belgische doelman van het Duitse Borussia Mönchengladbach ziet de degradatie steeds dichterbij komen.

Afgelopen weekend verloor de hekkensluiter van de Bundesliga op eigen veld met 0-1 van Kaiserslautern. Het was Bailly zelf die het enige doelpunt van de wedstrijd achter zijn naam kreeg. Bij een hoekschop in de 61e minuut sloeg hij de bal onhandig in eigen doel.

Lucien Favre, de trainer van Borussia Mönchengladbach, nam het achter op voor de 25-jarige Bailly: "Laten we niet vergeten dat hij vorige week in Bremen fantastisch speelde."

Owngoal Bailly:

Sport/Voetbalmagazine heeft deze week een interview met Logan Bailly. De Belgische doelman van het Duitse Borussia Mönchengladbach ziet de degradatie steeds dichterbij komen. Afgelopen weekend verloor de hekkensluiter van de Bundesliga op eigen veld met 0-1 van Kaiserslautern. Het was Bailly zelf die het enige doelpunt van de wedstrijd achter zijn naam kreeg. Bij een hoekschop in de 61e minuut sloeg hij de bal onhandig in eigen doel. Lucien Favre, de trainer van Borussia Mönchengladbach, nam het achter op voor de 25-jarige Bailly: "Laten we niet vergeten dat hij vorige week in Bremen fantastisch speelde." Owngoal Bailly: