Anderlecht hield op de tweede speeldag in groep C van de Champions League lang stand tegen Malaga. De Spanjaarden creëerden in de eerste helft drie uitgespeelde doelkansen via Joaquin en Saviola, maar stuitten op een ijzersterke Silvio Proto.

In de extra tijd van de eerste helft moest de Anderlechtdoelman zich toch gewonnen geven. Eliseu nam een hoekschop in één tijd op de slof en fusilleerde het doel van Proto, die enkel kon toekijken. De rest van het verhaal is bekend: Malaga scoorde nog twee keer via Joaquin met een strafschop en opnieuw Eliseu (0-3). (KVDA) Bekijk de pegel van Eliseu:

Anderlecht hield op de tweede speeldag in groep C van de Champions League lang stand tegen Malaga. De Spanjaarden creëerden in de eerste helft drie uitgespeelde doelkansen via Joaquin en Saviola, maar stuitten op een ijzersterke Silvio Proto. In de extra tijd van de eerste helft moest de Anderlechtdoelman zich toch gewonnen geven. Eliseu nam een hoekschop in één tijd op de slof en fusilleerde het doel van Proto, die enkel kon toekijken. De rest van het verhaal is bekend: Malaga scoorde nog twee keer via Joaquin met een strafschop en opnieuw Eliseu (0-3). (KVDA) Bekijk de pegel van Eliseu: