De Nederlandse belofte-international, in augustus overgekomen van het bescheiden NEC Nijmegen, vond al snel zijn plek in de basiself van RSC Anderlecht. John van den Brom rekent op de linkspoot om het voetballend vermogen in de paars-witte defensie op te schroeven.

Maar Nuytinck (22) is iemand die zich op verschillende vlakken niet onbetuigd laat. Hij geniet van het leven in een grootstad als Brussel, woont daar samen met één van zijn beste vrienden, doet met plezier mee aan modeshows en staat blijkbaar ook open voor een partijtje freestyle voetbal. Hetgeen inhoudt dat je zoveel mogelijk technische trukjes etaleert op straat.

Zo maakte hij samen met een landgenoot van hem, de 19-jarige Guido van Moorselaer, volgend filmpje:

De Nederlandse belofte-international, in augustus overgekomen van het bescheiden NEC Nijmegen, vond al snel zijn plek in de basiself van RSC Anderlecht. John van den Brom rekent op de linkspoot om het voetballend vermogen in de paars-witte defensie op te schroeven. Maar Nuytinck (22) is iemand die zich op verschillende vlakken niet onbetuigd laat. Hij geniet van het leven in een grootstad als Brussel, woont daar samen met één van zijn beste vrienden, doet met plezier mee aan modeshows en staat blijkbaar ook open voor een partijtje freestyle voetbal. Hetgeen inhoudt dat je zoveel mogelijk technische trukjes etaleert op straat.Zo maakte hij samen met een landgenoot van hem, de 19-jarige Guido van Moorselaer, volgend filmpje: