De boog moet niet altijd gespannen staan, vonden ze bij Knack Roeselare, ook niet in aanloop naar de finale van de play-offs tegen Antwerpen. De West-Vlamingen vielen op de voorbije Volleyproms in de prijzen met verkiezingen voor speler van het jaar (Hendrik Tuerlinckx) en coach van het jaar (Emile Rousseaux).

Een morele boost vlak voor het begin van de finalereeks tegen Antwerpen. Om zichzelf nog wat meer op te peppen werd een rondje trickshots georganiseerd door de spelers. Het resultaat werd vastgelegd op camera en staat nu te pronken op You Tube.

De boog moet niet altijd gespannen staan, vonden ze bij Knack Roeselare, ook niet in aanloop naar de finale van de play-offs tegen Antwerpen. De West-Vlamingen vielen op de voorbije Volleyproms in de prijzen met verkiezingen voor speler van het jaar (Hendrik Tuerlinckx) en coach van het jaar (Emile Rousseaux). Een morele boost vlak voor het begin van de finalereeks tegen Antwerpen. Om zichzelf nog wat meer op te peppen werd een rondje trickshots georganiseerd door de spelers. Het resultaat werd vastgelegd op camera en staat nu te pronken op You Tube.