De Premier Leaguetopschutter (26 doelpunten) is naar aanleiding van zijn eigen 'RVP Tornooi' terug in Rotterdam, waar hij nog voor Feyenoord speelde. De Nederlander kon het niet laten om even zijn skills te tonen aan de aanwezige toeschouwers en spelertjes.

Samen met Sparta Rotterdamspeler Karim Touzani en Feyenoordmiddenvelder Tonny Vilhena etaleerde Van Persie zijn kunstjes. De oe's en de aa's bleven niet lang uit. De kampioenenmaker uit de Premier League genoot zichtbaar van het spelletje. (ML)

Bekijk de freestyle moves van RVP:

De Premier Leaguetopschutter (26 doelpunten) is naar aanleiding van zijn eigen 'RVP Tornooi' terug in Rotterdam, waar hij nog voor Feyenoord speelde. De Nederlander kon het niet laten om even zijn skills te tonen aan de aanwezige toeschouwers en spelertjes.Samen met Sparta Rotterdamspeler Karim Touzani en Feyenoordmiddenvelder Tonny Vilhena etaleerde Van Persie zijn kunstjes. De oe's en de aa's bleven niet lang uit. De kampioenenmaker uit de Premier League genoot zichtbaar van het spelletje. (ML) Bekijk de freestyle moves van RVP: