Volgens de krant The Gulf Times reageerde het 'Argentijnse' kamp furieus op een actie van de Braziliaan Ciel van Al Shabab. De supporters van Al Shabab gingen prompt in de tegenaanval en slingerden hun rivalen allerlei verwensingen naar het hoofd. De 'WAGs' (Wives And Girlfriends) van Al Wasl moesten uiteindelijk zelfs door de politie ontzet worden.

Om zijn partner Veronica Ojeda te beschermen, beklom Maradona de tribunes en begon prompt mee te schelden in het verbale oorlogje, wat niet meteen hielp om de gemoederen te bedaren.

'Pluisje' reageerde al op het incident in zijn typische stijl. "Sommige mensen zijn echte lafaards. Ze vallen enkel vrouwen aan en durven het niet opnemen tegen mannen. Dit is de eerste keer dat ik zo ontgoocheld ben in de fans hier."

De Argentijn diende samen met zijn Veronica klacht in tegen supporters van Al Shabab, dat de partij overigens won met 2-0. (Belga/KVDA)

Volgens de krant The Gulf Times reageerde het 'Argentijnse' kamp furieus op een actie van de Braziliaan Ciel van Al Shabab. De supporters van Al Shabab gingen prompt in de tegenaanval en slingerden hun rivalen allerlei verwensingen naar het hoofd. De 'WAGs' (Wives And Girlfriends) van Al Wasl moesten uiteindelijk zelfs door de politie ontzet worden. Om zijn partner Veronica Ojeda te beschermen, beklom Maradona de tribunes en begon prompt mee te schelden in het verbale oorlogje, wat niet meteen hielp om de gemoederen te bedaren. 'Pluisje' reageerde al op het incident in zijn typische stijl. "Sommige mensen zijn echte lafaards. Ze vallen enkel vrouwen aan en durven het niet opnemen tegen mannen. Dit is de eerste keer dat ik zo ontgoocheld ben in de fans hier." De Argentijn diende samen met zijn Veronica klacht in tegen supporters van Al Shabab, dat de partij overigens won met 2-0. (Belga/KVDA)