Dieumerci Mbokani heeft in zijn eerste officiële wedstrijd voor zijn nieuwe club Dynamo Kiev meteen de weg naar de netten gevonden.

De ex-spits van landskampioen Anderlecht, die vorige maand een vierjarig contract ondertekende bij Kiev, scoorde net voor het halfuur het enige doelpunt van zijn club op de openingsspeeldag van de Oekraïnse competitie.

Ondanks de treffer van de Congolees kwam Dynamo Kiev op eigen veld niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen Volyn Lutsk. (Belga/INM)

Bekijk de treffer van Mbokani:

Dieumerci Mbokani heeft in zijn eerste officiële wedstrijd voor zijn nieuwe club Dynamo Kiev meteen de weg naar de netten gevonden. De ex-spits van landskampioen Anderlecht, die vorige maand een vierjarig contract ondertekende bij Kiev, scoorde net voor het halfuur het enige doelpunt van zijn club op de openingsspeeldag van de Oekraïnse competitie. Ondanks de treffer van de Congolees kwam Dynamo Kiev op eigen veld niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen Volyn Lutsk. (Belga/INM) Bekijk de treffer van Mbokani: