Van keepers die doelpunten scoren wordt niet echt meer opgekeken. Behalve dan als ze het doen zoals Wilson Quiñonez, de doelman van het Paraguayaanse Sport Colombia.

Tegen Cerro Porteño PF scoorde Quiñonez een vrije trap vanop maar liefst 80 meter, en dat zonder dat de bal stuiterde. Na zijn fantastisch doelpunt trok Quiñonez zijn shirt uit, wat hem nog een gele kaart kostte.

Het duel in de Paraguayaanse derde afdeling eindigde op 1-1.

Een bekendere doelman die regelmatig zijn goaltje meepikt, is de Braziliaan Rogerio Ceni. Hij scoorde onlangs het 100e doelpunt uit zijn carrière. Bekijk een compilatie van zijn mooiste goals:

Van keepers die doelpunten scoren wordt niet echt meer opgekeken. Behalve dan als ze het doen zoals Wilson Quiñonez, de doelman van het Paraguayaanse Sport Colombia. Tegen Cerro Porteño PF scoorde Quiñonez een vrije trap vanop maar liefst 80 meter, en dat zonder dat de bal stuiterde. Na zijn fantastisch doelpunt trok Quiñonez zijn shirt uit, wat hem nog een gele kaart kostte. Het duel in de Paraguayaanse derde afdeling eindigde op 1-1. Een bekendere doelman die regelmatig zijn goaltje meepikt, is de Braziliaan Rogerio Ceni. Hij scoorde onlangs het 100e doelpunt uit zijn carrière. Bekijk een compilatie van zijn mooiste goals: