Opmerkelijk tafereel in de Zwitserse topper Grasshopper Zürich - Sankt Gallen. De bezoekers kregen bij een 1-0 achterstand in de 73e minuut de kans om vanaf de penaltystip gelijk te maken en pakten uit met een ingestudeerd nummertje.

De Argentijn Oscar Scarrione deed alsof hij de strafschop zou nemen. Hij legde de bal klaar en leek een aanloop te gaan nemen, maar terwijl hij tussen de spelers stond en ook de cameraman op hem inzoomde, kwam zijn ploegmaat Pa Madou als een duivel uit een doosje om de penalty te trappen.

De alerte doelman Roman Burki van de thuisploeg, liet zich echter niet in de luren leggen en hield zijn team overeind. Al was de penalty niet bepaald goed getrapt.

Door de 1-0 overwinning wipte Grasshopper over Sant Gallen naar de leiding in Zwitserland. Bekijk de beelden hieronder. (KVDA)

Opmerkelijk tafereel in de Zwitserse topper Grasshopper Zürich - Sankt Gallen. De bezoekers kregen bij een 1-0 achterstand in de 73e minuut de kans om vanaf de penaltystip gelijk te maken en pakten uit met een ingestudeerd nummertje. De Argentijn Oscar Scarrione deed alsof hij de strafschop zou nemen. Hij legde de bal klaar en leek een aanloop te gaan nemen, maar terwijl hij tussen de spelers stond en ook de cameraman op hem inzoomde, kwam zijn ploegmaat Pa Madou als een duivel uit een doosje om de penalty te trappen. De alerte doelman Roman Burki van de thuisploeg, liet zich echter niet in de luren leggen en hield zijn team overeind. Al was de penalty niet bepaald goed getrapt. Door de 1-0 overwinning wipte Grasshopper over Sant Gallen naar de leiding in Zwitserland. Bekijk de beelden hieronder. (KVDA)