Doelpunt Club-aanwinst Vazquez voor Barcelona (video)

© EPA

Victor Vazquez, die de B-ploeg van Barcelona ruilt voor Club Brugge, scoorde voor de Catalaanse topclub één keer.

7 december 2010, Camp Nou, iets voor 22.30 uur. Adriano steekt de bal door het centrum naar de inlopende Víctor Vázquez, die een paar meter met de bal aan de voet loopt en het leer dan beheerst van buiten het strafschopgebied naast keeper Sergei Ryzhikov plaatst. In de poulefase van de Champions League speelt Barcelona, dan al zeker van de koppositie in de groep, tegen Roebin Kazan.

Het is een wedstrijd zonder belang en Guardiola heeft dan ook de meeste van zijn basisspelers wat rust gegund. Het doelpunt van Vázquez, die in de 13e minuut de geblesseerde Jeffrén is komen vervangen, is het tweede van de avond. Barça wint met 2-0.

Het is het eerste officiële doelpunt van Vázquez voor het eerste elftal van Barcelona. Hij viert het samen met zijn ook ingevallen maatje Lionel Messi.