Sport/Voetbalmagazine brengt deze week een reportage over Maccabi Haifa, tegenstander van RC Genk in de play-offs voor deelname aan de Champions League. Shlomo Sharf, ex-bondscoach van Israël en nu gerespecteerd analist voor de Israëlische televisie, zegt: "Het team is niet zo sterk op dit moment. Jammer dat hun twee stoppers, Yuritza Bolliat en Haim Magralishvili, door blessures niet zullen spelen tegen Genk. Dat maakt dat ze defensief niet zo goed zijn."

"Maar je zag ook dat ze aanvallend in de problemen kwamen: ze scoorden maar één keer uit zoveel kansen tegen een toch zwakke tegenstander. Maar daar kan nog verandering in komen als hun twee belangrijkste spelers, Eyal Golasa en Vladimir Davlishvili, straks meedoen. De ene is een spelmaker die de bal meer kan laten rondgaan en de andere is hun belangrijkste doelpuntenmaker."

Hier alvast een voorsmaakje van de capaciteiten van spits Davlishvili:

Sport/Voetbalmagazine brengt deze week een reportage over Maccabi Haifa, tegenstander van RC Genk in de play-offs voor deelname aan de Champions League. Shlomo Sharf, ex-bondscoach van Israël en nu gerespecteerd analist voor de Israëlische televisie, zegt: "Het team is niet zo sterk op dit moment. Jammer dat hun twee stoppers, Yuritza Bolliat en Haim Magralishvili, door blessures niet zullen spelen tegen Genk. Dat maakt dat ze defensief niet zo goed zijn." "Maar je zag ook dat ze aanvallend in de problemen kwamen: ze scoorden maar één keer uit zoveel kansen tegen een toch zwakke tegenstander. Maar daar kan nog verandering in komen als hun twee belangrijkste spelers, Eyal Golasa en Vladimir Davlishvili, straks meedoen. De ene is een spelmaker die de bal meer kan laten rondgaan en de andere is hun belangrijkste doelpuntenmaker." Hier alvast een voorsmaakje van de capaciteiten van spits Davlishvili: