Een slimme manier om gratis reclame te maken voor de, bij sporters, populaire headphones. Beats by Dr. Dre is echter geen officiële sponsor van de Olympische Spelen.

Heel wat atleten van Groot-Brittannië kregen een gratis exemplaar in de bus en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Ook heel wat andere olympiërs verschenen met de bewuste headphones aan de start van verschillende competities. Een kaakslag voor sponsor Panasonic.

Het organisatiecomité greep in en legde een verbod op na een tweet van doelman Jack Butland. "Love my GB Beats by Dre", stuurde de doelman van Groot-Brittannië de wereld in.

Een slimme manier om gratis reclame te maken voor de, bij sporters, populaire headphones. Beats by Dr. Dre is echter geen officiële sponsor van de Olympische Spelen. Heel wat atleten van Groot-Brittannië kregen een gratis exemplaar in de bus en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Ook heel wat andere olympiërs verschenen met de bewuste headphones aan de start van verschillende competities. Een kaakslag voor sponsor Panasonic. Het organisatiecomité greep in en legde een verbod op na een tweet van doelman Jack Butland. "Love my GB Beats by Dre", stuurde de doelman van Groot-Brittannië de wereld in.