Napoli beschikt over een goede uitgangspositie in de Serie A. Maar om uitzicht te blijven houden op de derde plaats en het bijhorende CL-ticket, diende het thuis voorbij Lazio te geraken.

De wedstrijd begon slecht voor de ploeg uit Napels. Na twintig minuten bracht Lulic de Romeinen op voorsprong. Onze Rode Duivel Dries Mertens bracht vlak voor rust zijn ploeg echter weer op gelijke hoogte. Van op zo'n 25 meter schoot hij de bal staalhard in de rechterbovenhoek.

Na de pauze kantelde de wedstrijd helemaal in het voordeel van de thuisploeg. Lazio-speler Cana pakte zijn tweede gele kaart en Higuain zorgde met drie goals voor een 4-2 eindstand.

Bekijk hier de goal van Dries Mertens:

Napoli beschikt over een goede uitgangspositie in de Serie A. Maar om uitzicht te blijven houden op de derde plaats en het bijhorende CL-ticket, diende het thuis voorbij Lazio te geraken. De wedstrijd begon slecht voor de ploeg uit Napels. Na twintig minuten bracht Lulic de Romeinen op voorsprong. Onze Rode Duivel Dries Mertens bracht vlak voor rust zijn ploeg echter weer op gelijke hoogte. Van op zo'n 25 meter schoot hij de bal staalhard in de rechterbovenhoek. Na de pauze kantelde de wedstrijd helemaal in het voordeel van de thuisploeg. Lazio-speler Cana pakte zijn tweede gele kaart en Higuain zorgde met drie goals voor een 4-2 eindstand. Bekijk hier de goal van Dries Mertens: