Dömsödi gaat al jaren naar zijn favoriete club kijken: FC Illertissen, gelegen in de regio van Zuid-Beieren en uitkomend in Regionalliga (te vergelijken met onze vierde klasse). Hij doet dat niet zomaar, hij neemt altijd zijn trommel mee en zingt zich de ziel uit het lijf. Op zijn eentje. De hevige fan werd recent in actie gefilmd tijdens een uitwedstrijd voor de DFB-Pokal. Het filmpje werd op You Tube geplaatst en zorgde meteen voor een hit: Stefan Dömsödi geniet ondertussen een cultstatus als Ein-Mann-Mob.

"Illertissen heeft niet echt een fancultuur, ik ben eigenlijk hun enige actieve fan. Soms komt er wel eens een jeugdspeler naast me staan, maar dat is alles", aldus de cultheld op de website van het voetbalblad 11freunde.de.

Hoe haalt een mens het in zijn hoofd om supporter nummer één te worden van een modale ploeg die bovendien geen fanclub heeft? "Ik volgde hen al in de lagere reeksen en vond dat ze mooi voetbal brachten, toen ze dan naar de Regionalliga promoveerden, achtte ik de tijd rijp voor een eigen fanclub. Die telt ondertussen 65 leden. Probleem is dat weinigen het zien zitten om de verre verplaatsingen te maken." En zo rijdt Dömsödi elke twee weken op zijn eentje het land rond. Met zijn trommel.

Het veelbesproken You Tube-filmpje:

Dömsödi gaat al jaren naar zijn favoriete club kijken: FC Illertissen, gelegen in de regio van Zuid-Beieren en uitkomend in Regionalliga (te vergelijken met onze vierde klasse). Hij doet dat niet zomaar, hij neemt altijd zijn trommel mee en zingt zich de ziel uit het lijf. Op zijn eentje. De hevige fan werd recent in actie gefilmd tijdens een uitwedstrijd voor de DFB-Pokal. Het filmpje werd op You Tube geplaatst en zorgde meteen voor een hit: Stefan Dömsödi geniet ondertussen een cultstatus als Ein-Mann-Mob."Illertissen heeft niet echt een fancultuur, ik ben eigenlijk hun enige actieve fan. Soms komt er wel eens een jeugdspeler naast me staan, maar dat is alles", aldus de cultheld op de website van het voetbalblad 11freunde.de. Hoe haalt een mens het in zijn hoofd om supporter nummer één te worden van een modale ploeg die bovendien geen fanclub heeft? "Ik volgde hen al in de lagere reeksen en vond dat ze mooi voetbal brachten, toen ze dan naar de Regionalliga promoveerden, achtte ik de tijd rijp voor een eigen fanclub. Die telt ondertussen 65 leden. Probleem is dat weinigen het zien zitten om de verre verplaatsingen te maken." En zo rijdt Dömsödi elke twee weken op zijn eentje het land rond. Met zijn trommel.Het veelbesproken You Tube-filmpje: