Hervatting van de competitie, dat betekent ook hervatting van deze wekelijkse sporttalkshow onder leiding van Frank Raes. Een centrale gast was voor het ingaan van het weekend nog niet bepaald, maar Johan Boskamp en Gunther Schepens zullen ook nu weer het gesprek van de nodige animo voorzien. Filip Joos zorgt in zijn gekende gedreven stijl voor de pertinente vragen.

Boskamp schenkt bovendien zijn Gouden Schoen van 1975 -toen de eerste buitenlander die deze eer te beurt viel- weg aan de man die het hoogste bod deed, de opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen.

Verder wordt huisreporter Sammy Neyrinck dit weekend uitgestuurd naar de Brugse derby Cercle - Club, waarin Eidur Gudjohnsen met meer dan gewone aandacht gevolgd zal worden. Het resultaat ziet u maandagavond. (MS)

Hervatting van de competitie, dat betekent ook hervatting van deze wekelijkse sporttalkshow onder leiding van Frank Raes. Een centrale gast was voor het ingaan van het weekend nog niet bepaald, maar Johan Boskamp en Gunther Schepens zullen ook nu weer het gesprek van de nodige animo voorzien. Filip Joos zorgt in zijn gekende gedreven stijl voor de pertinente vragen. Boskamp schenkt bovendien zijn Gouden Schoen van 1975 -toen de eerste buitenlander die deze eer te beurt viel- weg aan de man die het hoogste bod deed, de opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen. Verder wordt huisreporter Sammy Neyrinck dit weekend uitgestuurd naar de Brugse derby Cercle - Club, waarin Eidur Gudjohnsen met meer dan gewone aandacht gevolgd zal worden. Het resultaat ziet u maandagavond. (MS)