Geen competitievoetbal dit weekend, maar dat betekent niet dat Extra Time daarom zonder gesprekstof zit voor zijn programma. Integendeel, met speciale gast Philippe Albert zal uitgebreid teruggeblikt worden op de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Servië, én wordt er vooruitgeblikt naar het treffen met Schotland.

De Belgische ex-international en ex-speler van Newcastle United wordt geflankeerd door analisten Filip Joos en Gert Verheyen. Jan Boskamp -bij Anderlecht nog coach van Albert- vervolledigt het kwartet. De presentatie is zoals steeds in handen van Frank Raes. (MS)

Geen competitievoetbal dit weekend, maar dat betekent niet dat Extra Time daarom zonder gesprekstof zit voor zijn programma. Integendeel, met speciale gast Philippe Albert zal uitgebreid teruggeblikt worden op de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Servië, én wordt er vooruitgeblikt naar het treffen met Schotland. De Belgische ex-international en ex-speler van Newcastle United wordt geflankeerd door analisten Filip Joos en Gert Verheyen. Jan Boskamp -bij Anderlecht nog coach van Albert- vervolledigt het kwartet. De presentatie is zoals steeds in handen van Frank Raes. (MS)