Palermo heeft na zes speeldagen in de Italiaanse hoogste klasse eindelijk kunnen aanknopen met de zege. De Sicilianen versloegen op eigen veld Chievo Verona met 4-1 en mogen vooral Fabrizio Miccoli daarvoor bedanken: de 33-jarige aanvaller nam drie van de vier doelpunten van Palermo voor zijn rekening.

Hattrick
Nadat hij in de eerste helft de thuisploeg met een vrije trap op voorsprong had gebracht en na de rust een tweede keer het net had gevonden, vervolledigde Miccoli in de 82e minuut zijn hattrick met een absolute wereldgoal. Vanaf de middenlijn trapte hij het leer met een heerlijke volley over Chievodoelman Stefano Sorrentino. Bekijk hieronder de beelden. (KVDA)

Palermo heeft na zes speeldagen in de Italiaanse hoogste klasse eindelijk kunnen aanknopen met de zege. De Sicilianen versloegen op eigen veld Chievo Verona met 4-1 en mogen vooral Fabrizio Miccoli daarvoor bedanken: de 33-jarige aanvaller nam drie van de vier doelpunten van Palermo voor zijn rekening. Hattrick Nadat hij in de eerste helft de thuisploeg met een vrije trap op voorsprong had gebracht en na de rust een tweede keer het net had gevonden, vervolledigde Miccoli in de 82e minuut zijn hattrick met een absolute wereldgoal. Vanaf de middenlijn trapte hij het leer met een heerlijke volley over Chievodoelman Stefano Sorrentino. Bekijk hieronder de beelden. (KVDA)