Op de Copa América liet gastland Argentinië vrijdag meteen een steek vallen in de openingswedstrijd tegen Bolivië: 1-1. Bolivië was in het begin van de eerste helft op voorsprong gekomen via Rojas, maar Sergio Agüero sleepte voor Argentinië een punt uit de brand met een fantastisch doelpunt.

Geniet mee:

Zondag geraakte ook Brazilië niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Venezuela. De twee favorieten zijn dus maar zwakjes aan het toernooi begonnen.

De vorige editie van de Copa América, in 2007 in Venezuela, werd gewonnen door Brazilië, dat in de finale rivaal Argentinië met 3-0 klopte. De Argentijnen werden voor het laatst eindlaureaat in 1993. (KVDA)

Op de Copa América liet gastland Argentinië vrijdag meteen een steek vallen in de openingswedstrijd tegen Bolivië: 1-1. Bolivië was in het begin van de eerste helft op voorsprong gekomen via Rojas, maar Sergio Agüero sleepte voor Argentinië een punt uit de brand met een fantastisch doelpunt. Geniet mee: Zondag geraakte ook Brazilië niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Venezuela. De twee favorieten zijn dus maar zwakjes aan het toernooi begonnen. De vorige editie van de Copa América, in 2007 in Venezuela, werd gewonnen door Brazilië, dat in de finale rivaal Argentinië met 3-0 klopte. De Argentijnen werden voor het laatst eindlaureaat in 1993. (KVDA)