De Zweed van Servische origine toonde in de 15e minuut van het duel tegen Sundsvall zijn team de weg door de bal vanop meer dan 40 meter in de kruising te schieten. Fantastisch doelpunt, maar helaas voor de 20-jarige verdediger niet genoeg voor winst. Na een uur spelen lukte Sundsvall de gelijkmaker, meteen het eindresultaat. Bekijk de kanonskogel van Milosevic:

In Zweden begint het voetbalseizoen in het voorjaar en eindigt het in de herfst. Na vijf speeldagen in de Zweedse competitie staat AIK op de vierde plaats met negen punten, drie minder dan leider Elfsborg. Sundsvall is elfde met vijf punten. (KVDA)

De Zweed van Servische origine toonde in de 15e minuut van het duel tegen Sundsvall zijn team de weg door de bal vanop meer dan 40 meter in de kruising te schieten. Fantastisch doelpunt, maar helaas voor de 20-jarige verdediger niet genoeg voor winst. Na een uur spelen lukte Sundsvall de gelijkmaker, meteen het eindresultaat. Bekijk de kanonskogel van Milosevic: In Zweden begint het voetbalseizoen in het voorjaar en eindigt het in de herfst. Na vijf speeldagen in de Zweedse competitie staat AIK op de vierde plaats met negen punten, drie minder dan leider Elfsborg. Sundsvall is elfde met vijf punten. (KVDA)