Rennes tegen Nancy, twee teams die helemaal onderaan de Franse Ligue 1 bengelen, in een duel in de zestiende finales van de Franse beker. Geef toe, vooraf niet meteen de meest interessante affiche. Toch kregen de 8.458 toeschouwers in het stadion Route de Lorient waar voor hun geld met vijf doelpunten, waaronder een pareltje van Romain Alessandrini.

De aanvaller van Rennes maakte een vroege achterstand van zijn team ongedaan met een fantastisch doelpunt. Op een voorzet vanop rechts van Vincent Pajot pakte Alessandrini uit met een subliem hakje. Rennes won het duel uiteindelijk met 3-2 en bekert verder. (KVDA)
Bekijk de treffer van Romain Alessandrini:

Rennes tegen Nancy, twee teams die helemaal onderaan de Franse Ligue 1 bengelen, in een duel in de zestiende finales van de Franse beker. Geef toe, vooraf niet meteen de meest interessante affiche. Toch kregen de 8.458 toeschouwers in het stadion Route de Lorient waar voor hun geld met vijf doelpunten, waaronder een pareltje van Romain Alessandrini. De aanvaller van Rennes maakte een vroege achterstand van zijn team ongedaan met een fantastisch doelpunt. Op een voorzet vanop rechts van Vincent Pajot pakte Alessandrini uit met een subliem hakje. Rennes won het duel uiteindelijk met 3-2 en bekert verder. (KVDA) Bekijk de treffer van Romain Alessandrini: