Consternatie alom in het Amerikaanse College Football, waar de seizoensopener tussen Kent State en Towson voor merkwaardige taferelen zorgde. Andre Parker maakte er zich onsterfelijk door een fameuze ren in te zetten nadat de bal los was. Niemand kon hem bijhalen en pas na 57 yards kon hij door de tegenstander afgestopt worden. Op zich niets mis mee, ware het niet dat Parker de verkeerde kant uitliep, richting eigen touchdown zone. Misschien nog straffer is dat de verdedigers van Towson hem toch tackelden, terwijl ze hem beter hadden laten lopen.

De commentaar van de presentatoren is hilarisch, net als de reactie van Parker zelf wanneer die nadien beseft wat hij zonet gedaan heeft: zichzelf de legende in gelopen. But not for the right reasons. (MS)

Consternatie alom in het Amerikaanse College Football, waar de seizoensopener tussen Kent State en Towson voor merkwaardige taferelen zorgde. Andre Parker maakte er zich onsterfelijk door een fameuze ren in te zetten nadat de bal los was. Niemand kon hem bijhalen en pas na 57 yards kon hij door de tegenstander afgestopt worden. Op zich niets mis mee, ware het niet dat Parker de verkeerde kant uitliep, richting eigen touchdown zone. Misschien nog straffer is dat de verdedigers van Towson hem toch tackelden, terwijl ze hem beter hadden laten lopen.De commentaar van de presentatoren is hilarisch, net als de reactie van Parker zelf wanneer die nadien beseft wat hij zonet gedaan heeft: zichzelf de legende in gelopen. But not for the right reasons. (MS)