Franck Ribéry heeft op een training van de Franse nationale ploeg zijn uitmuntende balvaardigheid nog eens in de verf gezet.

Met een geniale beweging wipte de vedette van Bayern München de bal over een van zijn ploegmaats.

Les Bleus spelen vanavond thuis tegen Finland in WK-kwalificatiegroep I. Ze kunnen nog een rechtstreeks ticket veroveren maar hebben daarvoor wel een mirakel nodig. Leider Spanje heeft drie punten meer en neemt het eveneens thuis op tegen Georgië. Wellicht zullen Ribéry en co dus via de barrageduels hun plaats op het WK 2014 in Brazilië moeten proberen te veroveren. (KVDA)

Bekijk het kunstje van Ribéry:

Franck Ribéry heeft op een training van de Franse nationale ploeg zijn uitmuntende balvaardigheid nog eens in de verf gezet. Met een geniale beweging wipte de vedette van Bayern München de bal over een van zijn ploegmaats. Les Bleus spelen vanavond thuis tegen Finland in WK-kwalificatiegroep I. Ze kunnen nog een rechtstreeks ticket veroveren maar hebben daarvoor wel een mirakel nodig. Leider Spanje heeft drie punten meer en neemt het eveneens thuis op tegen Georgië. Wellicht zullen Ribéry en co dus via de barrageduels hun plaats op het WK 2014 in Brazilië moeten proberen te veroveren. (KVDA) Bekijk het kunstje van Ribéry: