Eden Hazard heeft zijn start met Chelsea in de Premier League niet gemist. Op bezoek bij Wigan haalden de Blues het met 0-2. Hazard gaf de assist voor het openingsdoelpunt en lokte vijf minuten later een strafschop uit, waarop Frank Lampard de 0-2 eindstand op het scorebord zette.

Diezelfde Lampard stak na de wedstrijd voor de camera van SkySports zijn lof voor zijn nieuwe ploegmaat, die naast hem stond, niet onder stoelen of banken. "Hazard was briljant. Het is niet gemakkelijk om op jonge leeftijd in de Premier League te komen, hoe goed je ook bent. Hij heeft zijn kwaliteiten getoond," zei de ervaren middenvelder.

Ook Hazard stond de reporter in het Engels te woord, al ging dat iets minder vloeiend: "Ik ben heel gelukkig, mijn eerste wedstrijd gewonnen," klonk het kort. Waarna de Rode Duivel van Lampard de fles champagne kreeg die bij zijn verkiezing tot man van de match hoort. (KVDA)

Eden Hazard heeft zijn start met Chelsea in de Premier League niet gemist. Op bezoek bij Wigan haalden de Blues het met 0-2. Hazard gaf de assist voor het openingsdoelpunt en lokte vijf minuten later een strafschop uit, waarop Frank Lampard de 0-2 eindstand op het scorebord zette. Diezelfde Lampard stak na de wedstrijd voor de camera van SkySports zijn lof voor zijn nieuwe ploegmaat, die naast hem stond, niet onder stoelen of banken. "Hazard was briljant. Het is niet gemakkelijk om op jonge leeftijd in de Premier League te komen, hoe goed je ook bent. Hij heeft zijn kwaliteiten getoond," zei de ervaren middenvelder. Ook Hazard stond de reporter in het Engels te woord, al ging dat iets minder vloeiend: "Ik ben heel gelukkig, mijn eerste wedstrijd gewonnen," klonk het kort. Waarna de Rode Duivel van Lampard de fles champagne kreeg die bij zijn verkiezing tot man van de match hoort. (KVDA)