Voor het derde jaar op rij verzamelde Red Bull 's werelds beste freerunners op het Griekse eiland Santorini voor zijn Art of Motion-event.
Bij freerunning (letterlijk: vrij rennen) is het de bedoeling om hindernissen op een zo vloeiend en zo snel mogelijke manier te overwinnen. Met zijn smalle straatjes en daken op verschillende niveaus is Santorini een heus paradijs voor freerunners. Achttien freerunners uit de hele wereld zorgden er voor een adembenemend spektakel met halsbrekende sprongen en salto's.
Bekijk hier de compilatievideo. (KVDA)

Voor het derde jaar op rij verzamelde Red Bull 's werelds beste freerunners op het Griekse eiland Santorini voor zijn Art of Motion-event. Bij freerunning (letterlijk: vrij rennen) is het de bedoeling om hindernissen op een zo vloeiend en zo snel mogelijke manier te overwinnen. Met zijn smalle straatjes en daken op verschillende niveaus is Santorini een heus paradijs voor freerunners. Achttien freerunners uit de hele wereld zorgden er voor een adembenemend spektakel met halsbrekende sprongen en salto's. Bekijk hier de compilatievideo. (KVDA)