Ook in Engeland werd gisterenavond gebekerd. Chelsea schakelde in de derde ronde van de League Cup Fulham uit na strafschoppen (4-3). Zowel Bryan Ruiz (ex-AA Gent en -Twente) als Rode Duivel Moussa Dembélé miste een strafschop voor Fulham, maar de misser van de Costa Ricaan was wel opmerkelijk. De elfmeter van Ruiz raakte de onderkant van de lat, botste op de doellijn om vervolgens via de lat weer uit het doel te vliegen. Ruiz vroeg aan de scheidsrechter of de bal niet over de lijn ging, maar die kende de strafschop niet toe. Oordeel zelf:

Bij Chelsea stond overigens Romelu Lukaku voor het eerst in de basis. Hij speelde de hele wedstrijd inclusief verlengingen, maar gaf geen strafschop. (Belga/KVDA)

Ook in Engeland werd gisterenavond gebekerd. Chelsea schakelde in de derde ronde van de League Cup Fulham uit na strafschoppen (4-3). Zowel Bryan Ruiz (ex-AA Gent en -Twente) als Rode Duivel Moussa Dembélé miste een strafschop voor Fulham, maar de misser van de Costa Ricaan was wel opmerkelijk. De elfmeter van Ruiz raakte de onderkant van de lat, botste op de doellijn om vervolgens via de lat weer uit het doel te vliegen. Ruiz vroeg aan de scheidsrechter of de bal niet over de lijn ging, maar die kende de strafschop niet toe. Oordeel zelf: Bij Chelsea stond overigens Romelu Lukaku voor het eerst in de basis. Hij speelde de hele wedstrijd inclusief verlengingen, maar gaf geen strafschop. (Belga/KVDA)