Louis Tomlinson (21), een van de vijf leden van de populaire boysband One Direction, speelde net als enkele andere celebrities mee in de galawedstrijd ter ere van de Bulgaar Stiliyan Petrov. Bij de ex-middenvelder van Celtic Glasgow en Aston Villa werd in maart vorig jaar een acute vorm van leukemie vastgesteld.

Vroeg in de tweede helft werd Tomlinson stevig getackeld door Aston Villa-spits Gabriel Agbonlahor. De zanger, die speelde met '1D' op zijn rug, was even groggy en moest ziek het veld verlaten.

Agbonlahor heeft al laten weten dat hij zich nog persoonlijk zal verontschuldigen bij Tomlinson, maar voor de fans van One Direction is de kous daarmee niet af. De speler wordt op Twitter de huid volgescholden en zelfs met de dood bedreigd. (KVDA)

Louis Tomlinson (21), een van de vijf leden van de populaire boysband One Direction, speelde net als enkele andere celebrities mee in de galawedstrijd ter ere van de Bulgaar Stiliyan Petrov. Bij de ex-middenvelder van Celtic Glasgow en Aston Villa werd in maart vorig jaar een acute vorm van leukemie vastgesteld. Vroeg in de tweede helft werd Tomlinson stevig getackeld door Aston Villa-spits Gabriel Agbonlahor. De zanger, die speelde met '1D' op zijn rug, was even groggy en moest ziek het veld verlaten. Agbonlahor heeft al laten weten dat hij zich nog persoonlijk zal verontschuldigen bij Tomlinson, maar voor de fans van One Direction is de kous daarmee niet af. De speler wordt op Twitter de huid volgescholden en zelfs met de dood bedreigd. (KVDA)