In Konya, in een erg grimmige wedstrijd - die tijdens de eerste helft werd onderbroken vanwege vuurwerk - scoorde de Nederlandse international Wesley Sneijder de enige treffer voorbij onze landgenoot Ruud Boffin. Zoals wel vaker dit seizoen vertolkte de 29-jarige spelmaker een voortrekkersrol op jacht naar de vijftiende bekerzege in de clubgeschiedenis van Galatasaray.

Sneijder maakte daarmee zijn vijftiende officiële doelpunt voor Galatasaray, door een afgeslagen schot van Selçuk Inan de controleren en met een beheerste inzet voorbij Ruud Boffin te schuiven. De ontgoocheling is er bij onze landgenoot, die had gehoopt een eerste prijs te kunnen veroveren. Een nieuw vierjarig contract bij Eskisehirspor, dat al zeker is van Europees voetbal volgend seizoen, moet soelaas brengen.

Herbekijk hier nogmaals de treffer van Sneijder:

In Konya, in een erg grimmige wedstrijd - die tijdens de eerste helft werd onderbroken vanwege vuurwerk - scoorde de Nederlandse international Wesley Sneijder de enige treffer voorbij onze landgenoot Ruud Boffin. Zoals wel vaker dit seizoen vertolkte de 29-jarige spelmaker een voortrekkersrol op jacht naar de vijftiende bekerzege in de clubgeschiedenis van Galatasaray.Sneijder maakte daarmee zijn vijftiende officiële doelpunt voor Galatasaray, door een afgeslagen schot van Selçuk Inan de controleren en met een beheerste inzet voorbij Ruud Boffin te schuiven. De ontgoocheling is er bij onze landgenoot, die had gehoopt een eerste prijs te kunnen veroveren. Een nieuw vierjarig contract bij Eskisehirspor, dat al zeker is van Europees voetbal volgend seizoen, moet soelaas brengen. Herbekijk hier nogmaals de treffer van Sneijder: