In de Amerikaanse Major League Soccer (MLS) is het duel tussen Montreal Impact en Philadelphia Union in de tweede helft ontsierd door een hevig opstootje.

Union-aanvaller Antoine Hoppenot werkte bij een 0-1 achterstand voor zijn team Impact-verdediger Nelson Rivas tegen de grond. Die stond meteen op, stapte op Hoppenot af en deelde een harde kopstoot uit.

Een logische en terechte rode kaart was meteen zijn deel, net als dat van Union-speler Jack McInerney, die zich meteen in het gewoel was komen mengen.

Montreal Impact kon uiteindelijk de volle buit thuishouden (2-0).

Bekijk de kopstoot van Rivas:(KVDA)

In de Amerikaanse Major League Soccer (MLS) is het duel tussen Montreal Impact en Philadelphia Union in de tweede helft ontsierd door een hevig opstootje. Union-aanvaller Antoine Hoppenot werkte bij een 0-1 achterstand voor zijn team Impact-verdediger Nelson Rivas tegen de grond. Die stond meteen op, stapte op Hoppenot af en deelde een harde kopstoot uit. Een logische en terechte rode kaart was meteen zijn deel, net als dat van Union-speler Jack McInerney, die zich meteen in het gewoel was komen mengen. Montreal Impact kon uiteindelijk de volle buit thuishouden (2-0). Bekijk de kopstoot van Rivas:(KVDA)