Dat er eens twee rode kaarten op hetzelfde moment getrokken worden tijdens een wedstrijd is niet zo merkwaardig, maar dat de spelers die rood kregen voor hetzelfde team spelen dan weer wel.

In de Litouwse eerste klasse kookte het potje van twee ploegmaats over. In de wedstrijd tussen Banga en FK Dainava Alytus begonnen de verdedigers Titas Vitukynas en Deividas Padaigis van Alytus een robbertje te vechten. Na wat heen en weer te roepen gaf de 18-jarige Vitukynas een kopstoot aan zijn 29-jarige medespeler waarna er stevig op elkaar werd geklopt.

Met behulp van de tegenspelers en scheidsrechter konden de twee uit elkaar gehaald worden. Weinig verbazend: FK Dainava Alytus verloor de partij met 1-0. (IVD)

Bekijk hier de beelden, vooral de eerste twintig seconden zijn van belang, waarbij we je aanraden vooral de bal niét te blijven volgen:

Dat er eens twee rode kaarten op hetzelfde moment getrokken worden tijdens een wedstrijd is niet zo merkwaardig, maar dat de spelers die rood kregen voor hetzelfde team spelen dan weer wel. In de Litouwse eerste klasse kookte het potje van twee ploegmaats over. In de wedstrijd tussen Banga en FK Dainava Alytus begonnen de verdedigers Titas Vitukynas en Deividas Padaigis van Alytus een robbertje te vechten. Na wat heen en weer te roepen gaf de 18-jarige Vitukynas een kopstoot aan zijn 29-jarige medespeler waarna er stevig op elkaar werd geklopt. Met behulp van de tegenspelers en scheidsrechter konden de twee uit elkaar gehaald worden. Weinig verbazend: FK Dainava Alytus verloor de partij met 1-0. (IVD) Bekijk hier de beelden, vooral de eerste twintig seconden zijn van belang, waarbij we je aanraden vooral de bal niét te blijven volgen: