In de Segunda Division worden play-offtickets fel bevochten. In het duel tegen Almeria scoorden de bezoekers uit Elche tweemaal om belangrijke punten te sprokkelen. In de tweede helft haalt Elche-middenvelder Xumetra verschroeiend uit met een mooie goal als gevolg.

De verdediging werkt een voorzet van Almeria weg en in het daaropvolgende kopduel schakelen beide spelers elkaar uit. De 26-jarige Catalaan Jordi Xumetra komt plots in balbezit. Zijn eerste reflex is om de doelman van de tegenstander te situeren. Hij versnelt en vuurt vanop 60meter en verrast doelman Esteban volledig. (SB)

In de Segunda Division worden play-offtickets fel bevochten. In het duel tegen Almeria scoorden de bezoekers uit Elche tweemaal om belangrijke punten te sprokkelen. In de tweede helft haalt Elche-middenvelder Xumetra verschroeiend uit met een mooie goal als gevolg. De verdediging werkt een voorzet van Almeria weg en in het daaropvolgende kopduel schakelen beide spelers elkaar uit. De 26-jarige Catalaan Jordi Xumetra komt plots in balbezit. Zijn eerste reflex is om de doelman van de tegenstander te situeren. Hij versnelt en vuurt vanop 60meter en verrast doelman Esteban volledig. (SB)