Na de 1-2 zege op het veld klampt Shakhtar Donetsk aan in de titelstrijd met Dynamo Kiev in de Oekraïense eerste klasse. Minder opwindend is de afwerking van Shakhtars Braziliaanse aanvaller Adriano Luiz die de 0-2 op een presenteerblaadje kreeg.

De 24-jarige spits mocht na 30 minuten invallen wanneer ploegmaat Eduardo Da Silva naar de kant werd geroepen met een gele kaart. Drie minuten na zijn invalbeurt zet Shakhtar Adriano alleen voor doel. Bekijk hoe de ingevallen spits zijn 21ste van het seizoen had kunnen maken. (SB)

Na de 1-2 zege op het veld klampt Shakhtar Donetsk aan in de titelstrijd met Dynamo Kiev in de Oekraïense eerste klasse. Minder opwindend is de afwerking van Shakhtars Braziliaanse aanvaller Adriano Luiz die de 0-2 op een presenteerblaadje kreeg. De 24-jarige spits mocht na 30 minuten invallen wanneer ploegmaat Eduardo Da Silva naar de kant werd geroepen met een gele kaart. Drie minuten na zijn invalbeurt zet Shakhtar Adriano alleen voor doel. Bekijk hoe de ingevallen spits zijn 21ste van het seizoen had kunnen maken. (SB)