Het blijft elk jaar uitkijken naar de Grote Prijs van Monaco. De vrije oefensessies zijn gereden. Nu is het uitkijken naar de races om de pole position. Van de huidige F1-piloten heeft Sebastian Vettel het meest aantal kopposities achter zijn naam met name 38. Hij wordt gevolgd door Lewis Hamilton met 27 en Fernando Alonso met 22 stuks. Van de huidige en oudere generatie is de absolute leider in het naar zich toetrekken van de pole position Michael Schumacher. Hij behaalde die plaats maar liefst 68 keer in zijn carrière.

Fernando Alonso behaalde in de GP van Spanje zijn 32ste overwinning. Vettel heeft in totaal 28 gewonnen wedstrijden achter zijn naam staan, Hamilton heeft er 21. Kimi Räikkönen verzamelde er ondertussen 20.

Wat mogen we verwachten van de Grote Prijs van Monaco. Jim Munro and Chris Hockley blikken vooruit.

Het blijft elk jaar uitkijken naar de Grote Prijs van Monaco. De vrije oefensessies zijn gereden. Nu is het uitkijken naar de races om de pole position. Van de huidige F1-piloten heeft Sebastian Vettel het meest aantal kopposities achter zijn naam met name 38. Hij wordt gevolgd door Lewis Hamilton met 27 en Fernando Alonso met 22 stuks. Van de huidige en oudere generatie is de absolute leider in het naar zich toetrekken van de pole position Michael Schumacher. Hij behaalde die plaats maar liefst 68 keer in zijn carrière. Fernando Alonso behaalde in de GP van Spanje zijn 32ste overwinning. Vettel heeft in totaal 28 gewonnen wedstrijden achter zijn naam staan, Hamilton heeft er 21. Kimi Räikkönen verzamelde er ondertussen 20. Wat mogen we verwachten van de Grote Prijs van Monaco. Jim Munro and Chris Hockley blikken vooruit.