In de Zwitserse Axpo Super League won Grasshoppers Zürich afgelopen weekend met 3-4 op het veld van Servette Genève. De doelpuntenkermis werd geopend door een bijzonder doelpunt vanaf 70 meter van Grasshoppersverdediger Guillermo Juan Vallori.

Servettedoelman David Gonzalez verkeek zich volledig op een schot van de Spanjaard. Hij haastte zich nog, maar kwam te laat en belandde samen met de bal in het net.

Vallori scoort als verdediger niet vaak - vóór zaterdag had hij vijf keer gescoord in vier seizoenen voor Grasshoppers Zürich - maar zijn zesde zal hij niet gauw vergeten:

In de Zwitserse Axpo Super League won Grasshoppers Zürich afgelopen weekend met 3-4 op het veld van Servette Genève. De doelpuntenkermis werd geopend door een bijzonder doelpunt vanaf 70 meter van Grasshoppersverdediger Guillermo Juan Vallori. Servettedoelman David Gonzalez verkeek zich volledig op een schot van de Spanjaard. Hij haastte zich nog, maar kwam te laat en belandde samen met de bal in het net. Vallori scoort als verdediger niet vaak - vóór zaterdag had hij vijf keer gescoord in vier seizoenen voor Grasshoppers Zürich - maar zijn zesde zal hij niet gauw vergeten: