Tijdens een demonstratiewedstrijd van het wereldberoemde basketbalteam Harlem Globetrotters in Honduras liep een stunt van William 'Bull' Bullard fout af.

Tijdens een spectaculaire slam dunk van de Globetrotter kwam het bord naar beneden en op de speler terecht. Uit de beelden blijkt dat Bullard bijna een oog verloor en met een snijwonde net boven zijn oog dus eigenlijk nog goed wegkomt. De Harlem Globetrotters zijn 's werelds bekendste demonstratieteam en reizen de wereld rond om hun basketbalstunts aan het publiek te tonen. (KVDA)

Tijdens een demonstratiewedstrijd van het wereldberoemde basketbalteam Harlem Globetrotters in Honduras liep een stunt van William 'Bull' Bullard fout af. Tijdens een spectaculaire slam dunk van de Globetrotter kwam het bord naar beneden en op de speler terecht. Uit de beelden blijkt dat Bullard bijna een oog verloor en met een snijwonde net boven zijn oog dus eigenlijk nog goed wegkomt. De Harlem Globetrotters zijn 's werelds bekendste demonstratieteam en reizen de wereld rond om hun basketbalstunts aan het publiek te tonen. (KVDA)