Met twee spelers de bal zo lang mogelijk naar elkaar doorspelen zonder hem de grond te laten raken is geen gemakkelijke oefening, en met drie wordt het nog een pak gecompliceerder. Maar voor Brazilianen mag het kennelijk nog iets meer zijn.

Op training bij Bayern München hebben Rafinha, Dante (ex-Standard) en Luiz Gustavo, de enige drie Brazilianen van de club, geëxperimenteerd met een extra bal in het spel. Het resultaat is oogstrelend, zo kan je hieronder zelf zien. Het leuke muziekje dat FC Bayern TV erop kleefde, maakt het filmpje nog leuker.

Benieuwd of er in de Jupiler Pro League spelers zijn die dit kunstje nadoen? (KVDA)

Met twee spelers de bal zo lang mogelijk naar elkaar doorspelen zonder hem de grond te laten raken is geen gemakkelijke oefening, en met drie wordt het nog een pak gecompliceerder. Maar voor Brazilianen mag het kennelijk nog iets meer zijn. Op training bij Bayern München hebben Rafinha, Dante (ex-Standard) en Luiz Gustavo, de enige drie Brazilianen van de club, geëxperimenteerd met een extra bal in het spel. Het resultaat is oogstrelend, zo kan je hieronder zelf zien. Het leuke muziekje dat FC Bayern TV erop kleefde, maakt het filmpje nog leuker. Benieuwd of er in de Jupiler Pro League spelers zijn die dit kunstje nadoen? (KVDA)