Net als Anderlecht ondervond Ajax nog eens de huidige superioriteit van het Spaanse voetbal. De Amsterdammers, met Rode Duivel Toby Alderweireld de volledige 90 minuten in het hart van de verdediging, waren duidelijk een maatje te klein voor Real Madrid, dat na een moeilijk seizoensbegin onder stoom komt.

De Madrilenen haalden het in de ArenA met 1-4, dankzij een hattrick van de onvermijdelijke Cristiano Ronaldo én tussendoor een heerlijk omhaaldoelpunt van Karim Benzema. Kijk zelf hoe de Fransman van een mindere voorzet van Kaka toch nog een prachtig doelpunt wist te maken. (KVDA)

Net als Anderlecht ondervond Ajax nog eens de huidige superioriteit van het Spaanse voetbal. De Amsterdammers, met Rode Duivel Toby Alderweireld de volledige 90 minuten in het hart van de verdediging, waren duidelijk een maatje te klein voor Real Madrid, dat na een moeilijk seizoensbegin onder stoom komt. De Madrilenen haalden het in de ArenA met 1-4, dankzij een hattrick van de onvermijdelijke Cristiano Ronaldo én tussendoor een heerlijk omhaaldoelpunt van Karim Benzema. Kijk zelf hoe de Fransman van een mindere voorzet van Kaka toch nog een prachtig doelpunt wist te maken. (KVDA)