Tomer Hemed, de 25-jarige aanvaller van RCD Mallorca, was bij de 3-0-zege van Israël tegen dwergstaat Luxemburg goed voor twee treffers. Maar toch kreeg vooral zijn spitsbroeder Eden Ben Basat achteraf de meeste lof.

De 26-jarige spits van het Franse Brest was net voor rust goed voor 2-0, waar hij op gepaste manier een lange bal van Gal Shish inschat. De verdediger van Waasland-Beveren brak overigens in dit WK-kwalificatieduel zijn neus.Na vier speeldagen staat Israël met zeven punten op vijf eenheden van het ongenaakbare Rusland, maar op gelijke hoogte met het Portugal van Cristiano Ronaldo. Er is dus hoop in Het Beloofde Land. (FV)

Tomer Hemed, de 25-jarige aanvaller van RCD Mallorca, was bij de 3-0-zege van Israël tegen dwergstaat Luxemburg goed voor twee treffers. Maar toch kreeg vooral zijn spitsbroeder Eden Ben Basat achteraf de meeste lof. De 26-jarige spits van het Franse Brest was net voor rust goed voor 2-0, waar hij op gepaste manier een lange bal van Gal Shish inschat. De verdediger van Waasland-Beveren brak overigens in dit WK-kwalificatieduel zijn neus. Na vier speeldagen staat Israël met zeven punten op vijf eenheden van het ongenaakbare Rusland, maar op gelijke hoogte met het Portugal van Cristiano Ronaldo. Er is dus hoop in Het Beloofde Land. (FV)