Anderlecht heeft in een vriendschappelijk duel 2-2 gelijkgespeeld tegen de Portugese vicekampioen Benfica Lissabon, de nieuwe club van Axel Witsel. Javier Saviola bracht Benfica eerst op voorsprong, maar Romelu Lukaku en Matias Suarez keerden de situatie om. Urreta legde in de 56e minuut de eindstand vast. De 2-1 van Suarez was er een om duimen en vingers van af te likken (zie video onder artikel).

Witsel speelde de eerste helft voor Benfica. Bij de rust moest hij plaats maken voor de Argentijn Pablo Aimar.

RSCA had zaterdag in Faro al 1-1 gelijkgespeeld tegen het Franse Paris Saint-Germain. Het eindigt zo als tweede in het Guadiana-toernooi na Benfica, dat vrijdag met 3-1 won van PSG.

Bekijk de heerlijke goal van Suarez tegen Benfica:

Anderlecht heeft in een vriendschappelijk duel 2-2 gelijkgespeeld tegen de Portugese vicekampioen Benfica Lissabon, de nieuwe club van Axel Witsel. Javier Saviola bracht Benfica eerst op voorsprong, maar Romelu Lukaku en Matias Suarez keerden de situatie om. Urreta legde in de 56e minuut de eindstand vast. De 2-1 van Suarez was er een om duimen en vingers van af te likken (zie video onder artikel). Witsel speelde de eerste helft voor Benfica. Bij de rust moest hij plaats maken voor de Argentijn Pablo Aimar. RSCA had zaterdag in Faro al 1-1 gelijkgespeeld tegen het Franse Paris Saint-Germain. Het eindigt zo als tweede in het Guadiana-toernooi na Benfica, dat vrijdag met 3-1 won van PSG. Bekijk de heerlijke goal van Suarez tegen Benfica: